Ostoskori (0) 0,00 €

Vilpe Unitile 2K -läpivienti

94,90 €
Kaikkiin tiilikatteisiin sopiva läpivienti

Uusi VILPE® Unitile 2K on entistämonikäyttöisempi ja helpomminasennettava läpivienti, joka sopiikaikille yleisimmille tiilikatteille.

VILPE® Unitile 2K on helpommin asennettava, kaikille yleisimmilletiilikatteille tiiviisti istuva vesikaton läpivienti. Betonitiilikatonohella VILPE® Unitile 2K -läpivienti sopii myös savitiilille ja muilleerikoistiilille. Se voidaan asentaa hyvin erimuotoisille tiilille, kuten1- ja 2-aaltoisille sekä sileille tiilille. Uusi VILPE® Unitile 2K korvaaaikaisemman Universal-läpiviennin.Tuotekokonaisuuteen kuuluu Aluskatteen 2K-tiiviste, joka on uudensukupolven VILPE®-ratkaisu aluskatteen täydelliseen tiivistykseen.Kaksikomponenttinen aluskatteen tiiviste ulottuu aluskatteen altaläpiviennin yläosaan. Näin se sulkee täysin aluskatteen ja läpivienninvälisen aukon estäen lumen, sadeveden ja kosteuden pääsyn kattorakenteisiinja eristeisiin, sekä takaa täysin vedenpitävän lopputuloksen.VILPE® Unitile 2K -läpivienti on mahdollista asentaa aina 57 asteenkattokaltevuuteen saakka. Läpiviennin kaulus on saanut uudenjyrkemmin kallistuvan muotoilun, joka mahdollistaa asentamisenaikaisempaa Universal-läpivientiä jyrkemmälle katolle.


Käyttökohteet: Kaikki tiilikatteet (betoni-, savi-, erikoistiilet, 1- ja 2-aaltoiset ja sileät tiilet). Korvaa VILPE® Universal 2K -läpiviennin.


Sisältö: Läpivienti, aluskatteen 2K-tiiviste, ruuvit, asennusohje/sapluuna aluskatteen tiivisteelle.VILPE® Unitile 2K -läpivienti on suunniteltu ja valmistettu Suomessa pohjoismaiset olosuhteet huomioiden.


Valmistajan sivut: VILPE® Unitile 2K

Esite: VILPE® Unitile 2KLisätiedot

Valmistaja Vilpe
Toimitusaika 7 - 10 päivää

Mitat

Korkeus 164 mm
Leveys 425 mm
Paino 2.15 kg

TILAA UUTISKIRJEEMME