Ostoskori (0) 0,00 €

Air Patrol GSM kauko-ohjain ilmalämpöpumppuun

295,00 €
Airpatrol ohjain on helppo ja käteväKun lähetät tekstiviestin AirPatrol-kauko-ohjaimelle, lämpöpumppusi tottelee antamiasi käskyjä! AirPatrol on helppo ...

Airpatrol ohjain on helppo ja kätevä

Kun lähetät tekstiviestin AirPatrol-kauko-ohjaimelle, lämpöpumppusi tottelee antamiasi käskyjä! AirPatrol on helppo asentaa ja käyttää. Siinä on tehokas Li-ion-akku, joka takaa mahdollisimman pitkän varoajan.

AirPatrol voi sijaita missä vain sisäyksikön läheisyydessä.

Vahvat infrapuna-LED-valot luovat niin ikään vahvat signaalit, mikä tuo tehokkuutta ja toimintavarmuutta. Laitetta voidaan ohjata monin eri tavoin. iPhoneen ja Androidiin löytyy oma, ilmainen sovellus, ja muilla puhelimilla laitetta voi ohjata tekstiviestitse.

AirPatrol on suunniteltu ja valmistettu EU:ssa.

Toimivuuden takaamiseksi sitä on testattu Pohjoismaissa. Säästää rahaa ja leikkaa lämmityskulusi! Lämmitä taloasi silloin, kun olet kotona, ja laske lämpötilaa silloin, kun olet poissa.

Tekee elämästä helppoa

Sen sijaan, että ajaisit kotiin asti muuttamaan lämpöpumppusi asetuksia, voit tehdä sen kännykälläsi – riippumatta siitä, missä olet. Helppo asentaa. Aseta vain SIM-kortti AirPatroliin ja pane AirPatrol lämpöpumppusi läheisyyteen, niin olet valmis!

Lisätiedot

Valmistaja
Toimitusaika Toimitusaika ei tiedossa

Mitat

Korkeus cm
Leveys cm
Paino g

TILAA UUTISKIRJEEMME